• Bel direct: 038 422 3847 / 038 423 0666

Onderhoud & Service

Kwaliteit en veiligheid staat bij Sattel Security op nummer één.
Om dit ook op langere termijn te behouden is het belangrijk om alarm- en camerasystemen te onderhouden. Zo vergroot u de levensduur van uw systeem en daarnaast worden de risico’s op onder andere valse alarmen verkleind. Sattel Security kan u hiervoor een onderhoudscontract aanbieden voor zowel een alarm- als een camerasysteem. Voor beide systemen kunt u kiezen voor een drie- of vijfjarig onderhoudscontract. 

Wat kunt u verwachten van onze nazorg op een camerasysteem? 
Onze experts komen één maal per jaar langs om deze systemen te controleren. Ze gaan na of uw beveiligingssysteem nog voldoende functioneert. Daarbij worden de camera’s schoongemaakt en ze worden zo nodig opnieuw afgesteld. Daarnaast wordt er gekeken of er nieuwe software beschikbaar is voor uw systeem, deze kan eventueel direct voor u geïnstalleerd worden. In overleg kunnen onze experts ook met u samen kijken naar wat uw verdere wensen zijn.

Wat kunt u verwachten van onze nazorg op een alarmsysteem? 
Onze experts komen één maal per jaar langs om deze systemen te controleren. Ze controleren of alle apparatuur naar behoeven functioneert. Hierbij kunt u denken aan de centrale alarmsysteem en alle bijbehorende onderdelen. Mochten er nog verdere wensen zijn qua uitbreiding of meer informatie benodigd zijn, dan is er altijd de mogelijkheid om dit te bespreken met onze experts.

Wat als u een systeem heeft die niet door Sattel Security is geïnstalleerd?
Wij voeren ook onderhoud uit op systemen die niet door ons zijn geïnstalleerd. Informeer wat wij voor u kunnen betekenen via het contactformulier of stuurt u ons een e-mail naar het adres:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
U kunt ons ook telefonisch bereiken via telefoonnummers 038 422 38 47 / 038 423 06 66.

Contact

Heeft u een vraag? Neemt u dan hier contact met ons op!

  • Sattel Security
  • Telfordstraat 9-20
  • 8013 RL Zwolle
  • 038 422 3847 / 038 423 0666
Top